PSG Benfica maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? Şampiyonlar Ligi maçı şifresiz!

Şampiyonlar Ligi'nde sezonun favorileri arasında yer alan ve inanılmaz istatistiklere sahip olan iki takım bu kez rövanş maçında karşı karşıya geliyor. İlk maç...

Şampiyonlar Ligi heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Bu haftanın en merak edilen karşılaşmalarından biri ise PSG ve Benfica arasında gerçekleşecek. İki takım da son dönemde inanılmaz istatistiklere sahip.

Benfica, tam 22 maçlık yenilmezlik serisine sahip ve bu maçların 22'sini kazandı. Sadece 2 maçta berabere kaldılar. Ev sahibi PSG ise tam 27 maçtır kaybetmiyor. Fransız ekibi bu 27 maçın 6'sında berabere kalırken, 21'ini kazandı.

PSG'nin yıldız oyuncuları Mbappe, Messi ve Neymar'ın da sahada olacağı bu mücadele, TV8.5 ekranlarından şifresiz ve canlı olarak izlenebilecek. Karşılaşma 11 Ekim 2022 Salı günü oynanacak ve TSİ saat 22.00'de başlayacak. Müsabakada ise hakem Michael Oliver görev alacak.

Bu heyecan dolu mücadeleyi kaçırmamak için taraftarlar şimdiden yerlerini almaya başladı. PSG'nin ev sahibi avantajını kullanarak mı yoksa Benfica'nın yenilmezlik serisine son vererek mi galip geleceği merakla bekleniyor. Futbolseverler için kaçırılmayacak bir maç olacak.