Poyrazın Kızları yarı finale yükseldi

Bursa Büyükşehir Belediyespor Genç Kadınlar Hentbol Türkiye Şampiyonası'nda yarı finale yükseldi

Bursa Büyükşehir Belediyespor, Kırşehir'de düzenlenen Genç Kadınlar Hentbol Türkiye Şampiyonası Finalleri'nde adından söz ettiriyor. Poyraz'ın Kızları, C Grubu'nda oynadığı maçlarda rakiplerini adeta ezerek çeyrek finale yükseldi.

Anadolu Üniversitesi'ni 32-20, İzmir Büyükşehir Belediyespor'u 42-24 ve Mamak Eğitim Gençlik Spor Kulübü'nü 36-18 mağlup eden Bursa Büyükşehir Belediyespor, grup lideri olarak çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde ise A Grubu ikincisi Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü'nü 32-22 yenen Poyraz'ın Kızları, yarı finale yükselmeyi başardı.

27 Nisan 2023 Perşembe günü saat 16.00'da Aksaray Belediyesi Gençlik Spor Kulübü ile karşılaşacak olan Bursa Büyükşehir Belediyespor, finale yükselmek için mücadele edecek. Takımın taraftarları ise büyük bir heyecanla bu maçı bekliyor.

Başarılarıyla dikkatleri üzerine çeken Bursa Büyükşehir Belediyespor, hentbol camiasında da adından sıkça söz ettiriyor. Takımın başarılı performansı, sporcuların disiplinli çalışması ve teknik ekibin özverili çalışmaları sayesinde elde ediliyor.

Poyraz'ın Kızları'nın finale yükselmesi halinde, Türkiye'nin en iyi hentbol takımları arasında yer alacakları kesin. Bursa Büyükşehir Belediyespor'un başarısı, şehrin spor kültürüne de büyük katkı sağlıyor. Takımın bu başarısının devam etmesi ve daha büyük zaferlere imza atması bekleniyor.