Pist şampiyonası Körfez'de başlıyor

AVIS 2023 Türkiye Pist Şampiyonası'nın ilk ayak yarışları heyecanı başladı! Kocaeli Otomobil Spor Kulübü (KOSK) tarafından TOSFED Körfez Yarış Pisti'nde düzenlenen organizasyona ICRYPEX ana sponsorluk yapıyor.

AVIS 2023 Türkiye Pist Şampiyonası'nın ilk ayak yarışlarına sayılı saatler kaldı. Maxi grupta 5, süper grupta ise 8 olmak üzere toplam 13 sporcu, yarış pistinde mücadele edecek. İdari ve teknik kontrollerin ardından antrenmanlar ve sıralama turları gerçekleştirilecek.

Saatler ilerledikçe heyecanın arttığı bu organizasyonda, yarış severler sporcuların performanslarına tanıklık edecekler. Saat 15.45'te süper grup ilk yarışı ve saat 16.45'te maxi grup ilk yarışları koşulacak. İkinci yarışlar ise yarın yapılacak. Hafta sonu boyunca drift gösterileriyle renklenecek olan organizasyonun maxi grup ikinci yarışı saat 13.45'te, süper grup ikinci yarışı ise saat 14.45'te başlayacak.

Organizasyonun en heyecanlı anlarından biri de ödül töreni olacak. Şampiyonların sevincine ortak olmak için saat 15.30'da gerçekleştirilecek olan törene tüm yarış severler davetli.

AVIS 2023 Türkiye Pist Şampiyonası'nın ilk ayak yarışlarına katılan tüm sporculara başarılar diliyoruz. Bu zorlu mücadelede sporcuların performanslarını merakla bekliyoruz. Yarışların ardından düzenlenecek ödül töreni ile şampiyonların sevincine ortak olacağız. Tüm yarış severleri bu heyecanlı organizasyona davet ediyoruz!