Philippe Clement: 'Trabzonspor'un seyirci baskısını biliyoruz'

Monaco Teknik Direktörü Philippe Clement, 20 senelik meslek hayatında hiçbir zaman senaryolara yer vermediğini belirterek, Trabzonspor'un seyirci baskısını...

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nun dördüncü maçında Monaco, yarın Trabzonspor ile karşılaşacak. Maçın oynanacağı Şenol Güneş Spor Kompleksi Akyazı Stadyumu'nda gerçekleştirilen basın toplantısında, Monaco Teknik Direktörü Philippe Clement ve Mohamed Camara, maç hakkında açıklamalarda bulundu.

Clement, yarınki maçı kazanmak istediklerini belirterek, "20 senelik meslek hayatımda hiçbir zaman senaryolara yer olmadı. Her zaman daha iyisini yapmak oldu. Yarınki maçını kazanıp ondan sonrasına bakacağız" dedi.

Trabzonspor seyircisinin baskısının olacağına dikkat çeken Clement, "Bizler Belgrad'da olduğu gibi burada da seyirci baskısını hissedeceğiz. Trabzonspor seyircisinin baskısını biliyoruz. Dolu statta oynamak keyifli olacaktır. İyi bir statta, iyi bir seyirci önünde oynayacağız. Trabzonspor'un çok kaliteli sporcuları var. İlk maçta 10 dakika gerçek futbollarını ortaya koyabildiler. Sonra eksik devam ettiler. Tam oyunlarını oynayamadılar. Yarın çok daha farklı bir takım olacak. Türkiye liginde şampiyon olmuş 11 kişiyle maça başlayan takıma karşı oynayacağız. Bizim takım da oyuncuların performansları her geçen gün artıyor" şeklinde konuştu.

Monaco'nun oyuncusu Camara ise zorlu bir maçın kendilerini beklediğini belirterek, "Takım olarak sıkı bir şekilde oynayacağız ve başarılı bir sonuç alacağımıza inanıyoruz. Ekip arkadaşlarımız olarak birbirimize sıkı yardım ediyoruz. Takımın başarılı olması için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Yarınki maç, iki takım için de oldukça önemli. Trabzonspor, evinde oynayacağı bu karşılaşmayı kazanarak gruptan çıkma şansını arttırmak istiyor. Monaco ise deplasmanda kazanarak liderlik koltuğuna oturmayı hedefliyor.

Her iki takım da sahaya galibiyet için çıkacak ve futbolseverlerin heyecan dolu bir maç izlemesi bekleniyor.