Pendikspor Ligin 36. Haftasında Sakaryaspor'a Konuk Olacak

Pendikspor, Spor Toto 1. Lig'in 36. haftasında Sakaryaspor'a konuk olacak. Ligin 3. sırasında bulunan Pendikspor, 7 Mayıs 2023 Pazar günü 16.00’da Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda ligin 4. sırasındaki Sakaryaspor ile karşılaşacak.

Pendikspor, ligi ikinci sırada bitirerek play-off oynamadan direkt olarak Süper Lig'e çıkmak istiyor. Bu hedef doğrultusunda kalan son 3 maçını kazanmak isteyen kırmızı beyazlılar, Sakarya'da takılmak istemiyor. Bu maçı kazanarak ligin ikinci sırasındaki Çaykur Rizespor'un puan kaybetmesini bekleyecekler.

Öte yandan, ev sahibi Sakaryaspor ise rakibi Pendikspor'u mağlup ederek ligdeki iddiasını sürdürmek istiyor. Bir maç fazlasıyla, iki puan eksiğiyle rakibi Pendikspor'u bu hafta mağlup etmek isteyen Sakaryaspor, mücadeleye iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Çaykur Rizespor galibiyetinin verdiği motivasyonla Sakaryaspor müsabakasına hazırlandıklarını ifade etti. Sahadaki oyunlarını mücadelenin tamamına yaymaları gerektiğini belirten Özköylü, öne geçtikleri müsabakalarda oyuncularının geriye yaslanmaması gerektiğinin altını çizdi.

Taraftarların desteğinin kendilerine güç verdiğini söyleyen Özköylü, taraftarların her deplasmanda takımı desteklemek için yollara düştüğünü belirtti. Kendi hedeflerine kenetlenerek başarıya ulaşabileceklerine inandığını ifade eden Özköylü, yönetim kadrosu, teknik kadro, personeller, ilçenin ileri gelenleri, basın mensupları ve taraftarların desteğiyle Pendikspor'un başarılı olabileceğini söyledi.

Pendikspor ile Sakaryaspor arasındaki müsabakayı Eskişehir bölgesinden hakem Turgut Doman yönetecek. Maçın yardımcı hakemleri ise Bersan Duran, Burak Cansız ve Ömer Faruk Turtay olacak.

Pendikspor'un hedefi doğrultusunda kazanması durumunda Süper Lig hedefine bir adım daha yaklaşacağı müsabaka, futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor.




pendikspor sakaryaspor pendikspor - sakaryaspor puan durumu pendikspor - sakaryaspor maç kadrosu pendikspor sakaryaspor maç özeti pendikspor sakaryaspor canlı izle Pendikspor 36. Hafta Sakaryaspor Spor Toto 1. Lig Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu Çaykur Rize