Okan Buruk'un 3. derbisi! Beşiktaş - Galatasaray

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, kariyerinde sarı-kırmızılıların başında Fenerbahçe ve Beşiktaş ile 2 kez karşılaştı ve bu derbilerden galip ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'in heyecanı her geçen gün artıyor. 32. hafta mücadelesinde Galatasaray, Beşiktaş'a konuk olacak. Bu önemli karşılaşmanın öncesinde Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 3. derbisine çıkacak.

Bu sezon Galatasaray'ın başına geçen Okan Buruk, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynadığı derbilerden galip ayrıldı. Sarı-kırmızılı takım, Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 3-0 mağlup ederken, siyah-beyazlı takımı da Nef Stadyumu'nda 2-1'lik skorla yendi.

Okan Buruk, antrenörlük kariyerinde daha önce Elazığspor, Gaziantepspor, Sivasspor, Akhisarspor, Başakşehir ve Galatasaray'ın başındayken Beşiktaş'a karşı mücadele etti. Bu maçlarda Buruk'un takımları 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı.

Galatasaray altyapısında yetişen Okan Buruk, futbolculuk kariyerinde 2004-2006 yılları arasında Beşiktaş forması da giydi. Bu nedenle Beşiktaş-Galatasaray maçları onun için ayrı bir önem taşıyor.

Pazar günü oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray maçı futbol severleri ekran başına kilitleyecek. İki takım arasındaki rekabetin yanı sıra Okan Buruk'un Beşiktaş'a karşı aldığı sonuçlar da merak konusu. Bakalım Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde Beşiktaş deplasmanından galibiyetle ayrılabilecek mi? Heyecanla bekliyoruz.