Oğuz Ceylan: 'Bu camianın hak ettiği yer Süper Lig'dir'

Çaykur Rizespor'un başarılı futbolcusu Oğuz Ceylan, Rize'nin hak ettiği yerin Süper Lig olduğunu söyledi.

Çaykur Rizespor, Spor Toto 1. Lig'in 36. haftasında Tuzlaspor maçına hazırlanıyor. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanı Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetti. Yeşil-mavili takımın tecrübeli futbolcusu Oğuz Ceylan, antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ceylan, geçtiğimiz hafta oynadıkları Pendikspor maçını değerlendirerek sözlerine başladı. "İki devreli maç oldu. İkinci yarı 45 dakikanın 45 dakikası üstün taraf bizdik. Puan ya da puanları arayan bizdik ama olmadı. Avantajımızı yitirdik. Yitirmiş gibi de değiliz, 3 puan öndeyiz. Şu an her şey kendi elimizde. 3’te 3 yapıp garanti Süper Lig'e çıkacak takım biziz" dedi.

Tuzlaspor maçında takımlarının inanmış bir grup olduğunu belirten Ceylan, "Psikoloji olarak, istek bakımından, arzu bakımından, her şekilde biz bu şampiyonluğu istiyoruz. Bu camianın burayı hak etmediğini herkese kanıtlamak istiyoruz. Çaykur Rizespor camiası yılların eskitemediği bir yer. Bu takımın, bu camianın hak ettiği yer Süper Lig'dir" diye konuştu.

Ceylan, son 3 maçın final niteliğinde olduğunu ifade ederek, "Güzel hoca ekibimiz var. Güzel futbolcu grubumuz var. Ligin bence en kaliteli futbolcu kadrosuna sahibiz. Son 3 hafta bize ihtiyaç olan şey galibiyet. 3’te 3’e kimseye bakmaksızın rakipler bizi bekleyecek. Biz rakipleri beklemeyeceğiz. Onlar bizim puan kaybetmemizi bekleyecek. Şu an her şey bizim elimizde. Buradan en iyi şekilde çıkacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Taraftarlara çağrıda bulunan Ceylan, "Bu stadı dolduralım. Başka Rizespor yok. O yüzden bu maç stadyumu dolduralım. 12. adamı bize hissettirsinler" ifadelerini kullandı.

Çaykur Rizespor, Tuzlaspor maçında taraftarlarının desteğiyle galip gelerek Süper Lig'e yükselmeyi hedefliyor. Takımın inançlı ve istekli oyuncularıyla güçlü bir performans sergilemesi bekleniyor. Taraftarların da takımlarına destek olması önem taşıyor.