Nihat Kahveci'den Galatasaray - Fenerbahçe derbisi sonrası Jorge Jesus iddiası! Son maçına çıktı

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray, Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup etti. Dev derbinin ardından eski futbolcu Nihat Kahveci, Jorge Jesus'un...

Galatasaray Şampiyonluğunu Hak Etti

Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ettiği derbi maçında şampiyon apoletiyle sahaya çıktı. TRT Spor yorumcusu Nihat Kahveci, maç sonrası yaptığı değerlendirmede Galatasaray'ın şampiyonluğunu hak ettiğini belirtti.

Kahveci, "Şampiyon Galatasaray, şampiyona yakışır şekilde sezona veda etti. Türkiye'nin her yerinde sevinç olacak muhtemelen. Her şampiyon anasının ak sütü gibi helal şekilde olmuştur. Galatasaray en yakın takipçisi Fenerbahçe'yi oyun olarak da psikolojik olarak da iki maçta da 3-0 yendi ve şampiyon oldu" dedi.

Maçta Galatasaray'ın oyun olarak ve karakter olarak üstün olduğunu vurgulayan Kahveci, Fenerbahçe'nin ise psikolojik olarak zor bir maça çıktığını söyledi. "Fenerbahçeli oyuncular net bir şekilde sınıfta kaldılar. Oyun olarak demiyorum sadece, karakter koyacaksın sahaya. Taraftarın en üzüldüğü konu da budur" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da yıldız oyuncuların yanında karakterli oyuncuların da olduğunu belirten Kahveci, "Şampiyonluktan beri eğleniyorlar ama bu maçta çıkıp kazanıyorlar. Haklı şekilde sevinecekler. Şampiyonluğu iyi oyun ve 3-0'lık galibiyetle taçlandırdılar" diye konuştu.

Maçta dikkat çeken bir diğer konu ise Fenerbahçe'nin istatistikleriydi. Kahveci, "Derbide sıfır şut isabeti! Böyle istatistik olmaz" diyerek Fenerbahçe'nin kötü performansını eleştirdi.

Sonuç olarak, Galatasaray'ın şampiyonluğunu hak ettiği bir sezonu geride bıraktık. Taraftarlar sabaha kadar statta kutlama yaparken, diğer takımlar yeni sezon için hazırlıklara başladı. Bakalım önümüzdeki sezon hangi takım şampiyonluğa ulaşacak. Galatasaray'ın bu zaferi taraftarlarını mutlu etti ve Türkiye'de futbol heyecanı devam ediyor.