Nihat Kahveci'den Fenerbahçe - İstanbulspor maçı sözleri! Arda Güler'e sahip çıktı, Mert Hakan'ı eleştirdi! Fenerbahçe'nin oyuncusuyum dedirtemedi

Yorumcu Nihat Kahveci, NutSpor YouTube kanalında Fenerbahçe'nin İstanbulspor ile 3-3 berabere kaldığı mücadeleyi değerlendirdi.

Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe ile İstanbulspor arasındaki mücadele nefesleri kesti. Ülker Stadyumu'nda oynanan karşılaşma, 3-3'lük eşitlikle sona erdi. Sarı-lacivertli takım, Arda Güler'in 25. dakikada kaydettiği golle öne geçti ve devreyi 1-0'lık üstünlükle kapattı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Fenerbahçe, Arda Güler'in 51. dakikada attığı golle farkı ikiye çıkardı.

Ancak İstanbulspor, Ethemi'nin 57 ve 66. dakikalarda kaydettiği gollerle durumu 2-2'ye getirdi. Fenerbahçe, 71. dakikada Joao Pedro'nun golüyle bir kez daha öne geçti. Ancak son sözü İstanbulspor'un Eze'si söyledi ve maç 3-3 berabere tamamlandı.

Fenerbahçe bu sonuçla zirve yarışında geride kaldı ve Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada galip gelemeyerek zirveyi 6 puan geriden takibini sürdürdü.

Yorumcu Nihat Kahveci, NutSpor YouTube kanalında Fenerbahçe'nin İstanbulspor maçını değerlendirdi. Kahveci, Mert Hakan'ı hedef alan sözleriyle dikkatleri üzerine çekti. "Seviye arttıkça senin defoların ortaya çıkar. Samet geldiğinden beri 'Ben Fenerbahçe stoperiyim' dedirtmedi, biz orada Kim-Min Jae izledik. Fenerbahçe taraftarının son 1 aydır izlediği her maçta saçlarındaki beyazlar artıyor" diyen Kahveci, Mert Hakan'ın oyuna katkısını eleştirdi.

"Ağzıyla muhteşem oyunda" diyen Kahveci, Mert Hakan'ın ayaklarıyla oynamadığını belirtti ve "Bir oyuncu kulübede 3-4 tane sarı kart yer mi ya" diye sordu.

Fenerbahçe'nin son dönemdeki performansı ve oyuncularının performansı tartışmaları beraberinde getirirken, taraftarlar takımın yeniden eski günlerine dönmesini umut ediyor. Zorlu mücadelelerin ardından takımın moralini yüksek tutması ve zirve yarışındaki iddiasını sürdürmesi bekleniyor.