NBA'de Lakers konferans yarı finaline yükseldi! LeBron James'ten bir rekor daha

NBA'de play-off heyecanı devam ediyor. Los Angeles Lakers, Batı Konferansı'nda normal sezonu 2. tamamlayan Memphis Grizzlies'i 125-85 yenerek seriyi 4-2...

NBA'de heyecan devam ediyor. Batı Konferansı'nda play-off'a giren Los Angeles Lakers, Memphis Grizzlies'i 6. maçta 125-85 yenerek adını konferans yarı finaline yazdırdı. Lakers'ta D'Angelo Russell 31 sayıyla maçın en skorer ismi olurken LeBron James 22 sayı, 6 asist ve 5 ribauntla; Anthony Davis ise 16 sayı ve 14 ribauntla oynadı. LeBron James kariyerinde 40 kez play-off serisi kazanarak NBA tarihinin en fazla play-off serisi kazanan iki oyuncusundan biri oldu.

Batı Konferansı yarı finalinde Los Angeles Lakers'ın rakibini belirleyecek seri ise 7. maça uzadı. Son şampiyon Golden State Warriors, Sacramento Kings'e 118-99 mağlup oldu ve seriyi son maça taşıdı. Kings'de Malik Monk 28 sayı, 7 ribaunt ve 4 asistle, De'Aaron Fox ise 26 sayı, 11 asist ve 4 ribauntla oynadı. Warriors'ta ise Curry 29 sayıyla, Klay Thompson ise 22 sayıyla mücadele etti.

NBA'de heyecanın dorukta olduğu şu günlerde, basketbolseverler merakla konferans yarı finali maçlarını bekliyor. Los Angeles Lakers ve Golden State Warriors arasındaki serinin sonucu ise merakla bekleniyor.