NBA'de Gecenin Sonuçları: Boston, Philadelphia'yı 34 sayı farkla yenerek seriyi 1-1'e getirdi

NBA play-off'larında heyecan tek karşılaşma ile devam etti.

Boston Celtics, Doğu Konferansı yarı final ikinci maçında konuk ettiği Philadelphia 76ers'ı 121-87 yenerek seride durumu 1-1'e getirdi. Maçın yıldızları arasında Jaylen Brown, Malcolm Brogdon, Derrick White ve Marcus Smart yer aldı.

Jaylen Brown, 25 sayı ve 4 asistle oynayarak takımının galibiyetinde büyük rol oynadı. Malcolm Brogdon ise 23 sayı ve 6 ribaundla takımına katkı sağladı. Derrick White ve Marcus Smart da 15'er sayı üreterek farklı galibiyetin mimarları arasında yer aldılar.

Philadelphia 76ers'da ise Tobias Harris'in 16 sayı ve 7 ribaundu, Joel Embiid'in 15 sayısı ve James Harden'ın da 12 sayı ve 10 ribaundu yenilgiyi önleyemedi. Milli basketbolcu Furkan Korkmaz da 5 dakika parkede kaldığı karşılaşmada 2 sayı üretti.

Serinin 3. maçı, 5 Mayıs'ta Philadelphia'nın sahasında oynanacak. İki takım arasındaki mücadeleler büyük heyecan uyandırırken, Celtics'ın bu galibiyeti serinin kaderini belirleyecek gibi duruyor. Basketbolseverlerin heyecanla beklediği maçlar arasında yer alan bu mücadeleler, sporseverlere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.

Doğu Konferansı Boston Celtics Philadelphia 76ers Furkan Korkmaz Jaylen Brown Malcolm Brogdon Derrick White Marcus Smart Tobias Harris Joel Embiid James Harden