Naz Aydemir Akyol, Eczacıbaşı Dynavit'te! Yine, yeniden evine hoş geldin...

Eczacıbaşı Dynavit, yeni sezonda altyapısından yetiştirdiği ve 2004-2009 sezonları arasında formasını giyen tecrübeli pasör Naz Aydemir Akyol'u transfer etti.

Eczacıbaşı Dynavit, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapısından yetiştirdiği ve daha önce 2004-2009 sezonları arasında formayı giymiş olan tecrübeli pasör Naz Aydemir Akyol'u kadrosuna dahil eden kulüp, hedefleri doğrultusunda güçlü bir takım oluşturma yolunda ilerliyor.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı, transferle ilgili yaptığı açıklamada, "Naz Aydemir Akyol'un tekrar yuvamıza dönmesinden dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Kulübümüzün kültürünü çok iyi bilen ve altyapımızdan yetişen bir sporcumuz olan Naz'ın takıma katılması, bizim için önemli bir adım oldu. Naz'la birlikte güçlenerek yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Naz Aydemir Akyol ise, "Voleybola 9 yaşında başladığım yere tekrar dönüyor olmak benim için büyük bir mutluluk. Eczacıbaşı Spor Kulübü'nün turuncu beyazlı renklerini giyeceğim için çok heyecanlıyım. Uzun zamandır kazanamadığımız başarıları bu sezon hep birlikte elde etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karamercan ise, "Naz, altyapımızda yetişmiş çok değerli bir sporcumuz. Kendisini 15 yaşından beri yakından tanıyorum ve Türk voleyboluna her zaman büyük katkılar sağladığını gözlemledim. Dünya çapında sayılı antrenörlerle çalışma fırsatı bulduğu için kendi alanında sayılı sporculardan biridir. Tekrar yuvamıza dönmüş olmasından dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

Eczacıbaşı Dynavit, Naz Aydemir Akyol'un takıma katılmasıyla birlikte daha da güçlendi. Yeni sezon öncesi yapılan transferlerle birlikte hedefleri doğrultusunda ilerleyen kulüp, taraftarlarını heyecanlandırmaya devam ediyor. Bu transferin takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz ve Eczacıbaşı Spor Kulübü'nün başarısını dört gözle bekliyoruz.