Napoli'nin gözünü Ferdi Kadıoğlu'na dikti!

İtalya Serie A ekiplerinden Napoli, 33 yıl sonra ulaştığı şampiyonluğu büyük bir coşku ile kutlarken bir yandan da Şampiyonlar Ligi kadrosunu kurmaya...

Fenerbahçe, yeni sezona Jorge Jesus önderliğinde başlamış ve 67 puanla 2. sırada yer almaktadır. Takım, liderliği ezeli rakibi Galatasaray'dan devralarak şampiyon olmayı hedeflemektedir. Ayrıca, Türkiye Kupası'nda da iddiasını sürdürmektedir.

Portekizli çalıştırıcının takımın başına geçmesiyle birlikte birçok futbolcunun yıldızını parlatan Fenerbahçe'nin kapısı, Avrupa devleri tarafından çalınmaya devam etmektedir. Genç milli yıldızı Ferdi Kadıoğlu, gösterdiği performans ile birçok Avrupa kulübünün dikkatini çekmiştir.

Fenerbahçe'nin 25 milyon avroluk bir beklentisi bulunan Ferdi Kadıoğlu için Napoli'nin de aynı rakamları teklif etmeye hazırlandığı öğrenilmiştir. Napoli, Ferdi Kadıoğlu için büyük bir kaynak ayırmıştır ve sezon sonunda işi bitirip yaz kampına yetiştirmeyi planlamaktadır. Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, kupanın yanında taraftara yıldız isimler de hediye etmek istemektedir.

Eljif Elmas ve Kim-Min Jae ile başlayan iyi ilişkiler Ferdi Kadıoğlu ile devam edecek. Makedon ve Güney Koreli yıldızları ile Fenerbahçe'ye toplam 36 milyon Euro ödeyen Napoli, Ferdi Kadıoğlu için de yüksek bir bonservis bedelini gözden çıkarmıştır. Fenerbahçe'den aldığı oyunculardan memnuniyetini dile getiren Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, Ferdi Kadıoğlu için de son derece istekli görünmektedir.

Bu sezon Süper Lig, Avrupa Ligi, Şampiyonlar Ligi Elemeleri ve Türkiye Kupası olmak üzere toplam 42 maça çıkan Ferdi Kadıoğlu, 3 gol atıp 3 de asist yapmıştır. Transferin 25 milyon euroluk rakamla gerçekleşmesi halinde sarı-lacivertliler, kulüp tarihinin en pahalı satışını gerçekleştirecektir.

Fenerbahçe ve Napoli arasındaki iyi ilişkilerin düğümü çözeceği düşünülmektedir. Takımın genç yıldızının geleceği merakla beklenmektedir.