Mourinho açıkladı: Durumu kötü değil çok kötü!

İtalya Serie A ekiplerinden Roma'nın Portekizli Teknik Direktörü Jose Mourinho, Lecce maçından sakatlık geçiren yıldız futbolcusu Paulo Dybala'nın durumunun...

Jose Mourinho, Roma'nın Lecce takımını 2-1 yendiği maçta sakatlanan Paulo Dybala'nın uzun bir süre sahalardan uzak kalacağını açıkladı. Portekizli teknik adam, maç sonrasında yaptığı açıklamada Dybala'nın sakatlığı hakkında konuştu ve "Dybala'nın sakatlığı kötü diyordum, ama umut ediyordum ki çok kötü değildir. Ancak daha sonra doktorlarla ve Paulo ile görüştüm ve düşündüğümden daha kötü olduğunu öğrendim. Ben doktor değilim ama deneyimlerime dayanarak, 2022 yılını kapattığını söyleyebilirim" dedi.

Bu açıklama, Dybala'nın durumu hakkında endişeleri arttırdı ve gözler Roma'nın resmi açıklamasına çevrildi. Dybala, sezon başında bonservis bedeli olmadan Roma'ya imza atmıştı ve çıktığı 11 maçta takımına 7 gol ve 2 asist ile katkı sağlamıştı. Ancak şimdi uzun bir süre sahalardan uzak kalacak gibi görünüyor.

Öte yandan, Cristiano Ronaldo ise bu hafta sonu attığı golle kariyerindeki 700. gole imza attı. Ronaldo, Juventus'un Genoa'yı 2-1 yendiği maçta golünü atmıştı. Bu gol, Ronaldo'nun futbol kariyerindeki birçok başarısından sadece biri.

Futbol dünyasında her zaman olduğu gibi, sakatlıklar ve başarılar bir arada yer alıyor. Paulo Dybala'nın sakatlığı, Roma takımının geleceği için endişe verici olsa da, Cristiano Ronaldo gibi bir yıldızın başarıları da futbolseverleri heyecanlandırıyor. Futbolun bu dinamikleri, her zaman heyecan verici bir şekilde devam ediyor.