Milli bilekler seçildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu'nun düzenlediği 'Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerine ev sahipliği yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ediyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu’nun düzenlediği “Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri”ne ev sahipliği yaptı.

Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen yarışmaya Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcular katıldı. Moldova’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası’nın milli takım kadrosunda yer almak için kıyasıya mücadele eden sporcular, müsabakalarda dereceye girmek için ter döktü.

Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya desteklerinin devam edeceğini belirten Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Erdal Demir, “Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu’nun Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Milli Takım seçme müsabakalarına ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak müsabakalara katılan sporculara ve teknik heyete başarılar dileriz” dedi.

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Federasyonu Başkanı Niyazi Kurt, turnuvaya verdiği desteklerden dolayı Ankara Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. “Bu yıl federasyon faaliyet programında yer alan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerini Ankara’da gerçekleştiriyoruz. 8-18 Haziran’da Moldova’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’na katılacak milli takım ekibini belirlemeye çalışıyoruz. Yarışmaya 68 ilden sporcumuz katıldı bizleri mutlu eden başka bir durum daha var. Deprem bölgesinden gelen sporcularımız da müsabakalarımıza katıldılar. Ankara Büyükşehir Belediyesine ve Mansur Bey’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Avrupa Şampiyonası’nda milli takım kadrosunda yer alabilmek için Türkiye’nin dört bir yanından Ankara’ya gelerek yarışmaya katılan sporcular, verdiği desteklerden dolayı Ankara Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Selcan Cansever, Seyfi Özbey, Esma Çam, Oktay Ökçü, Melissa Özdemir ve Hasan Özdemir gibi sporcular turnuva hakkında görüşlerini paylaştılar.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin spor ve sporcuya olan desteği her geçen gün artarak devam ediyor. Sporun her branşına destek veren belediye, genç sporcuların yetişmesine de katkı sağlıyor.