Milan, Greenwood'u transfer etmek istiyor!

İtalya Serie A ekibi AC Milan'ın Manchester United futbolcusu Mason Greenwood'u transfer etmek istediği iddia edildi.

Mason Greenwood'un geleceği hakkındaki belirsizlik devam ediyor. İspanya'da faaliyet gösteren Relevo adlı spor odaklı internet sitesi, İtalya Serie A ekibi AC Milan'ın, genç yıldızı kiralık olarak transfer etmek için Manchester United'a teklif yapacağını iddia etti.

21 yaşındaki futbolcu, Manchester United kariyerine fırtına gibi başlamıştı ancak geçtiğimiz yıl tecavüz suçlamasıyla yargılandı ve Premier Lig tarafından süresiz olarak futboldan uzaklaştırıldı. FIFA serisinin yapımcısı olan EA Sports şirketi de Greenwood'u oyundan çıkardı.

Ancak son gelişmeler, Greenwood'un üzerindeki suçlamaların düştüğünü gösteriyor. Mahkeme verdiği kararla, genç futbolcu kontratının devam etmesi sebebiyle 30 Haziran 2025'e kadar Manchester United'in futbolcusu olarak kalmaya devam edecek.

Ancak teknik direktör Erik Ten Hag'ın planları arasında Greenwood'un yer almadığı söyleniyor. Bu nedenle AC Milan'ın, genç yıldızı kiralık olarak transfer etmek istemesi şaşırtıcı değil.

Greenwood'un geleceği hala belirsiz olsa da, Manchester United taraftarları onun tekrar sahalara dönmesini ve takımın başarısına katkı yapmasını umut ediyorlar. Ancak AC Milan'ın teklifi kabul edilirse, Greenwood'un kariyeri için yeni bir sayfa açılabilir.

ac milan transfermarkt ac milan transfer ac milan transfer target ac milan transfer haberleri ac milan transfer news Greenwood Mason Greenwood avrupadan futbol seri a spor haberleri anında spor