Miguel Crespo'dan Portekiz Milli Takımı yorumu

Spor Toto Süper Lig'in 9'uncu haftasında Fenerbahçe sahasında Fatih Karagümrük'ü 5-4 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından sarı-lacivertli ekibin mücadeledeki ilk...

Crespo Takım Arkadaşlarını Kutladı

Galatasaray'ın orta saha oyuncusu olan Portekizli oyuncu Gedson Fernandes Crespo, takım arkadaşlarını galibiyetten dolayı kutladı. Maçın zorlu geçtiğini belirten Crespo, amaçlarının 3 puan almak olduğunu söyledi. Takım arkadaşlarının gösterdikleri performanstan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Crespo, "Galibiyet için tüm takımı kutluyorum" dedi.

Crespo Attığı Golle Takıma Katkı Sağladı

Maçta attığı golle takıma katkı sağlayan Crespo, golünü Joao Pedro ve Valencia'nın attığı koşu sayesinde bulduğunu belirtti. Golünü attığı için mutlu olduğunu ifade eden Crespo, takıma katkı sağladığı için de çok mutlu olduğunu söyledi.

Jorge Jesus'un Takımın Başına Geçmesiyle Daha Ofansif Oynadığını Belirtti

Crespo, Jorge Jesus'un takımın başına geçmesiyle daha ofansif bir pozisyonda oynadığını belirtti. Geçen sezon opsiyonları bulamadığını ama şimdi daha fazla fırsat elde ettiğini söyleyen Crespo, teknik adamla çalışmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

Milli Takımda Oynamak İstiyor

Portekiz Milli Takımı'nın formasını giymek istediğini ifade eden Crespo, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını söyledi. Kendisiyle uyum içinde çalıştığını söylediği takım arkadaşı İsmail ile iyi bir uyum yakaladıklarını belirten Crespo, milli takımda oynamak için sıkı bir şekilde çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.

Rakip Takımlar Hakkında Yorum Yaptı

Son olarak rakip takımlar hakkında yorum yapan Crespo, rakiplerin de kaliteli oyunculara sahip olduğunu belirtti. Ancak kendilerinin önemli olanın 5 gol atabilmek olduğunu söyleyen Crespo, galibiyetin sevincini yaşadıklarını dile getirdi.