Messi transferinde flaş gelişme! 15 valizli gizli seyahat...

Paris Saint-Germain ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Lionel Messi'nin geleceğiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Messi ve ailesinin önceki gün 15...

Lionel Messi'nin geleceği hakkında birçok iddia ortaya atılırken, son gelişmeler Barselona'ya dönüş ihtimalini güçlendiriyor. Fransa Ligue 1'de Paris Saint-Germain forması giyen Arjantinli yıldızın sözleşmesi sona eriyor ve önünde bol sıfırlı teklifler var. Ancak bugün İspanya ve Fransa basınında yer alan haberlere göre, Messi ve ailesi 15 valizle Barselona'ya gitmişler. Gazetecilerin olmadığı farklı bir kapıdan havalimanından ayrılan Messi ve ailesinin yanında, sağ kolu Pepe Costa'nın da 15 valizle alandan çıkış yaptığı görüntülendi.

Bu seyahat, Messi'nin Barcelona'ya transfer olacağı yönündeki iddiaları güçlendirdi. Barcelona'ya yakınlığıyla bilinen gazeteci Gerard Romero da bir canlı yayınında Messi'nin eski kulübüne geri döneceğini, sürecin adım adım ilerleyeceğini söyledi. Barcelona Başkanı Joan Laporta da geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısında "Messi geri dönecek mi?" sorusuna "Evet!" yanıtını vermişti.

Ancak transferin ekonomik zorluklar nedeniyle gerçekleşmeyebileceği belirtiliyor. Barcelona'nın mali durumu iyi değil ve Başkan Laporta'nın Negreira Davası ile ilgili açıklamaları da transferi zora sokuyor.

Messi'nin Barcelona dışında 4 takımın da ilgisi var. PSG, yıldız futbolcusuyla yollarını ayırmayı düşünmüyor ve sözleşme yenileme teklifini iletti. Suudi Arabistan Ligi'ndeki en büyük rakibi olan Al Hilal, Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Al Nassr'a karşı Messi transferiyle karşılık vermek istiyor ve yıllık 300 milyon Euro kazanacağı bir kontrat teklif etti. MLS ekibi Inter Miami ise David Beckham'ın sahibi olduğu kulüpte Messi'yi transfer etmek istiyor ve yüksek bir maaşın yanında kulüpten yüzde beşlik bir hisse de teklif ettiği iddia ediliyor.

Geleceği hakkında birçok iddia bulunan Lionel Messi ise kendisinin oynadığı bir reklam filminin çekiminde konuyla ilgili soruya cevap vermiş ve "Geleceğin bana ne getireceğini bilmiyorum. Her şey olması gerektiği gibi olacak. Yani Tanrı nasıl isterse öyle olacak." demişti. Messi'nin hayranları ise heyecanla geleceğiyle ilgili gelişmeleri bekliyor.

lionel messi lionel messi kaç gol attı lionel messi wiki lionel messi toplam gol sayısı lionel messi instagram Lionel Messi trasnfer haberleri inter milan Al Hilal Paris Saint-Germain Barcelona anında spor anindaspor transfermarkt transfer haberleri spor