Menajeri açıkladı: Koray Günter Rusya yolcusu!

Türk asıllı Alma futbolcu Koray Günter'in Rusya Premier Lig ekibi Spartak Moskova'ya transfer olacağı iddia edildi.

Bu sezon İtalya Serie A takımlarından Sampdoria'da kiralık olarak forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Koray Günter hakkında yeni transfer iddiaları ortaya çıktı. Bonservisi Hellas Verona'da bulunan 28 yaşındaki futbolcunun Rusya'ya transfer olacağı konuşuluyor.

Günter'in menajeri Ersin Akan, Rus gazetesi RB Sport'a yaptığı açıklamada, Spartak Moskova Teknik Direktörü Guillermo Abascal'ın Koray Günter'i takımlarında görmek istediğini belirtti. Ancak Hellas Verona teknik heyet sorumlusu Francesco Marrocca, konu hakkında henüz bir karar vermediklerini açıkladı. 

Spartak Moskova ise Rusya Premier Ligi'nde üçüncü sırada yer alıyor. Ligin 27 haftasında 50 puan toplayan Rus ekibi, en yakın rakibi CSKA Moskova'nın dört puan gerisinde. Ligin 28. haftasında ise Spartak Moskova ile CSKA Moskova karşılaşacak. 

Koray Günter, kariyerinde Borussia Dortmund ve Galatasaray gibi takımlarda forma giydi. Bu sezon ise Hellas Verona'da başladığı sezonda devre arasında Sampdoria'ya transfer oldu. İki takımda toplam 22 maça çıkan Günter, takımlarına 1 gol ve 1 asistlik katkı sağladı. Ancak Sampdoria, sezonun ikinci yarısında küme düştü.

Koray Günter'in Hellas Verona ile 30 Haziran 2025'e kadar sözleşmesi devam ediyor. Transfer iddialarının ne yönde sonuçlanacağı ise merakla bekleniyor.