Mehmet Büyükekşi'den kulüplere mesaj: TFF'ye ziyaretlerden etkilenmeyiz!

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, geçtiğimiz hafta Riva'da kendilerini ziyaret eden Fenerbahçe ve Galatasaray yönetimlerine yönelik açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ankara kulüplerini ziyareti sırasında futbol gündemine dair önemli açıklamalar yaptı. Büyükekşi'nin açıklamaları, futbol camiasında büyük yankı uyandırdı.

Büyükekşi, TFF'ye yapılan ziyaretlerin hiçbir şekilde etkisi olmadığını belirtti. Hakemlerin ve MHK'nın etkilenmemesi için gerekli talimatları verdiklerini söyleyen Büyükekşi, herkesin çok dikkatli olması gerektiğinin altını çizdi.

Ayrıca, hakemlerin de hata yapabileceğini vurgulayan Büyükekşi, kulüplerin kendi kapısının önünü süpürmesi gerektiğini ifade etti. Kendi futbolcularıyla ve teknik direktörleriyle ilgilensinler, biz de hakemlerle ilgileniriz diyen Büyükekşi, iyi niyetin önemli olduğuna dikkat çekti.

Futbol camiasının bu açıklamaları merakla beklediği ve Büyükekşi'nin sözlerinin takdirle karşılandığı biliniyor. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin bu açıklamaları, futbolun geleceği için umut vaat ediyor.