Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan taciz iddiası! Takım arkadaşı beni soyunma odasında sıkıştırdı...

Geçtiğimiz günlerde eşi Wanda Nara ile ayrıldığı yönündeki haberlerle gündeme gelen Mauro Icardı, bu kez de Nara'nın bir televizyon programında yaptığı...

Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, eski takım arkadaşı Dani Osvaldo'nun kendisini soyunma odasında sıkıştırdığını açıkladı. Nara, ülkesinde jüri üyeliği yaptığı televizyon programında yaptığı açıklamada, Osvaldo'nun kendisini etkilemeye çalıştığını ve aşkını ilan ettiğini söyledi.

Olayın yaşandığı yıllarda Icardi ve Osvaldo, saha içinde gerginlik yaşamıştı. Icardi'nin pas vermek yerine topa vurmak istemesi üzerine tartışma çıkmış ve bu durum arkadaşlık ilişkilerini olumsuz etkilemişti.

Dani Osvaldo'nun daha sonra yaptığı açıklamada ise "Arkadaşlarım engel olmasa onu yumruklayacaktım" ifadeleri dikkat çekti. Bu olayın ardından Wanda Nara, Dani Osvaldo'nun kendisini soyunma odasında sıkıştırmasıyla ilgili iddiaları gündeme getirdi.

Galatasaraylı futbolseverler ise bu olayın takımın performansını etkilememesi ve futbolcuların özel hayatlarına saygı gösterilmesi gerektiği konusunda görüş birliği içindeler. Mauro Icardi ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.