Mauro Icardi'den Galatasaray'a transfer jesti! En yakın arkadaşını getiriyor...

Şampiyonluğa ulaşmak için yoğun çaba gösteren Galatasaray, yeni sezon için planlamalara başlarken Mauro Icardi, eski takım arkadaşını sarı kırmızılı takıma...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de liderliği elinde bulundururken, yeni sezon çalışmalarına şimdiden başladı. Bu çalışmalar arasında, Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin transferi de yer alıyor.

Fransız basınından derlenen habere göre, Icardi, vatandaşı Leandro Paredes'in Galatasaray'a transfer edilmesini istiyor. Gelecek sezon da Galatasaray'da devam etmesi beklenen Icardi, 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Paredes ile yeniden bir araya gelmek istiyor.

Paredes, PSG'den Juventus'a kiralanan bir oyuncu ve sezon sonunda yeniden Fransız ekibine dönecek. Ancak, Galatasaray'ın bu deneyimli oyuncuya olan ilgisi ciddi şekilde arttı.

Paredes'in piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösteriliyor ve İspanyol ekiplerinin de transfer için ciddi şekilde ilgilendiği ifade ediliyor. İtalyan deviyle bu sezon toplamda 27 maça çıkan Paredes, 1 asist yaparak takımına katkı sağladı.

Galatasaray'ın Icardi'yi transfer etmek için ne kadar çaba sarf edeceği henüz bilinmiyor ancak, bu transfer gerçekleşirse takımın gücüne güç katacağı kesin. Galatasaray taraftarları da bu transferin gerçekleşmesini heyecanla bekliyor.