Marsilya'da fırtınalar estiren Igor Tudor, Galatasaray'ın yıldızına kancayı taktı

Galatasaray eski teknik direktörü ve şu anda Marsilya'nın başında bulunan Igor Tudor, Galatasaray'ın yıldızını gözüne kestirdi.

Galatasaray, Süper Lig'in ilk 8 haftasında 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak iyi bir performans sergiledi. BAY geçilen haftanın ardından Kayserispor maçı için hazırlıklarını sürdüren takımın eski teknik direktörü Igor Tudor, Aslan'ın yıldızı Sacha Boey'i transfer listesine aldı.

Galatasaray, ilk 9 haftada performans olarak sınıfı geçemese de puanlar alarak zirvenin sadece 1 puan gerisinde yer aldı. BAY arası sonrasında cumartesi günü Kayserispor'a konuk olacak Cim Bom, alacağı galibiyetle son Adana Demir beraberliğini unutturmayı hedefliyor.

Aslan, Alanya'yla içerde sonrasında art arda Karagümrük, Beşiktaş, Başakşehir ve İstanbulspor'la İstanbul'da oynayacak. Sonrasında Galatasaray, tek deplasman olan Sivasspor'la kozlarını paylaşacak. Ardından Cim Bom, Ankaragücü'yle içerde oynayacak ve Fenerbahçe derbisine çıkacak. Kadıköy'deki dev maç sonrasında ise Galatasaray, taraftarı önünde Hatay ve Antalya'yla kapışacak.

Sacha Boey ise Ocak ayı transfer döneminde Galatasaray'a transfer olabilir. Marsilya'nın başarılı teknik adamı Igor Tudor, Fransız kulübünün yöneticilerinden Boey'in takıma katılmasını istedi. Geçtiğimiz haftalarda milli futbolcu Cengiz Ünder ile yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Tudor'un Boey'i transfer etmek istemesi dikkat çekti.

Rennes'ten transfer edilen ve bonservisine 1 milyon 150 bin Euro ödenen Sacha Boey'in maaşına yapılan zam nedeniyle Real Madrid ve Liverpool da transfer için harekete geçti. Ancak Galatasaray, genç futbolcunun sözleşmesine 15 milyon Euro civarında bir serbest kalma bedeli koymayı planlıyor.

Sarı-kırmızılılar, Boey'in muhtemel transferinde elini güçlendirmek için bu hamleyi yaparken, takımın da liderlik yarışındaki iddiasını sürdürmek için mücadelesine devam ediyor.