Marco Paixao gol krallığında zirvede

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay'ın 38 yaşındaki golcüsü Marco Paixao, 36. hafta mücadelesinde Denizlispor'a karşı attığı tek golle, gol sayısını 19'a...

Altay forması giyen Marco Paixao, Spor Toto 1. Lig'de gösterdiği performansla takımının en önemli gol silahı haline geldi. Portekizli futbolcu, 32 maçta 19 gol atarak takımının en fazla gol atan futbolcusu oldu ve aynı zamanda ligdeki gol krallığı yarışında da zirveye oturdu.

38 yaşındaki tecrübeli forvet, Sakaryaspor forması giyen Kabongo Kasongo'nun 18 golünü geride bırakarak gol krallığı yarışında liderlik koltuğuna oturdu. Altay'ın başarısında büyük pay sahibi olan Marco Paixao, takımın en önemli oyuncularından biri haline geldi.

Dün oynanan Denizlispor müsabakasından önce Altay Spor Kulübü Başkanı Ayhan Dündar tarafından "100'ler kulübüne" girdiği için 100 numaralı forma ve plaket aldı. Bu başarı, Marco Paixao'nun kariyerindeki önemli bir dönüm noktası oldu.

Altay taraftarları, Marco Paixao'nun performansından oldukça memnun. Takımın başarısı için büyük çaba harcayan Portekizli futbolcu, takımın geleceği için umut verici bir oyuncu olarak görülüyor. Altay'ın ligdeki başarısı için Marco Paixao'nun gol atma formunu sürdürmesi gerekiyor.