Marco Materazzi'den Zaniolo ve Galatasaray sözleri

Şampiyonlar Ligi Finali için İstanbul'da bulunan Inter ve İtalya Milli Takım'ının eski futbolcusu Marco Materazzi, Demirören Haber Ajansı'na...

İstanbul'da gerçekleşecek olan Şampiyonlar Ligi Finali'ne katılmak üzere İstanbul'a gelen Marco Materazzi, yaptığı açıklamada Inter takımı adına büyük bir fırsat olduğunu belirtti. Dünyanın en önemli ve en zengin kulüplerinden biriyle oynayacak olmalarının kendileri için büyük bir fırsat olduğunu ifade eden Materazzi, aynı zamanda para olmadan başarının gelmesinin daha zor olduğunu da sözlerine ekledi.

Manchester City'nin bu kupayı almasının hayal gibi göründüğünü belirten Materazzi, Inter takımının bu kupayı alarak evlerine götürebileceklerini dile getirdi. Zor bir karşılaşma beklediğini söyleyen Materazzi, yine de şanslarının olduğunu da vurguladı.

Hakan Çalhanoğlu'nun kupayı İstanbul'da kaldırmasının önemli olacağını ifade eden eski İtalya Milli Takım kaptanı, Hakan'ın artık Inter takımının bir parçası olduğunu ve çok iyi oynayacağını düşündüklerini dile getirdi. Galatasaray'ı da tebrik eden Materazzi, herhangi bir şampiyonayı kazanmanın zor olduğunu belirtti ve Galatasaray'ın çok büyük bir takım olduğunu ifade etti.

Galatasaray'da İtalya'dan gelen çok oyuncu olduğunu söyleyen Materazzi, Zaniolo'nun başarılı bir futbolcu olduğunu ve aklını oyuna vermesi gerektiğini belirtti. Bu şekilde milli takımda daha iyi sonuçlar elde edebileceğini ve takıma girebileceğini ifade etti.

Sonuç olarak Materazzi, İstanbul'da gerçekleşecek olan Şampiyonlar Ligi Finali öncesinde Inter takımının şanslarının olduğunu ve bu büyük fırsatı iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyledi. Ayrıca Galatasaray'ı da tebrik ederek başarılarının devamını diledi.