Maradona için özel maç! Messi, Ronaldinho, Mourinho...

İki yıl önce hayatını kaybeden futbolun efsane ismi Diego Armando Maradona anısına Dünya Kupası öncesi Roma'da bir özel maç düzenlenecek. Arjantinli efsane...

Futbol dünyasının efsane isimlerinden Diego Armando Maradona, aramızdan ayrılalı henüz bir yıl olmadan, anısına özel bir maç düzenleneceği açıklandı. 2022 Dünya Kupası öncesi gerçekleştirilecek olan bu özel mücadele, Maradona'nın hayatını kaybettiği tarihten tam bir yıl sonra, 25 Kasım 2021'de Roma'da yapılacak.

Organizatörlerin İtalyan basınına yaptığı açıklamalara göre, yıldızlar geçidine sahne olacak olan maçta Lionel Messi kaptanlık bandını takacak ve Ronaldinho, Buffon gibi birçok ünlü futbolcu da forma giyecek. Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun ise takımlardan birinin başında yer alacağı belirtiliyor.

Maçta yer alacak diğer isimler için çalışmaların devam ettiği ve emekli olmuş efsanelerin de sahada boy göstereceği ifade ediliyor. Futbolseverlerin büyük heyecanla beklediği bu özel mücadelede, Maradona'nın ailesi de tribünde yerlerini alacak.

Diego Armando Maradona, futbol tarihinin en büyük isimlerinden biri olarak anılıyor. Arjantin Milli Takımı ile 1986 Dünya Kupası'nı kazanan Maradona, futbolseverlerin hafızasına unutulmaz anılar bırakmıştı. Kendisi gibi birçok efsane futbolcuyla bir araya gelecek olan bu özel maç, Maradona'nın hatırasını yaşatmak ve futbol dünyasına unutulmaz anılar kazandırmak için düzenleniyor.