MAÇ SONUCU: Fenerbahçe, Giresun'da yara aldı! Kanarya, 1-0'ı koruyamadı...

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Bitexen Giresunspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. 90 dakikası büyük bir heyecana sahne olan ve oldukça tempolu geçen maça futbolseverler yoğun ilgi gösterdi. Her iki takımın da mücadele seviyesini yüksek tuttuğu müsabakada kazanan çıkmadı. Taraflar; 1-1'lik skorla sahadan ayrılırken, zirve yarışında yer alan Fenerbahçe 2 puan bırakarak yara aldı.

MAÇ SONUCU: Fenerbahçe, Giresun'da yara aldı! Kanarya, 1-0'ı koruyamadı!!!

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Bitexen Giresunspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Maç, büyük bir heyecana sahne oldu ve oldukça tempolu geçti. Futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği mücadelede her iki takım da mücadele seviyesini yüksek tuttu. Ancak kazanan çıkmadı. Taraflar; 1-1'lik skorla sahadan ayrılırken, zirve yarışında yer alan Fenerbahçe 2 puan bırakarak yara aldı.

Giresun'da oynanan maçta Fenerbahçe'nin golünü Michy Batshuayi kaydetti. Ancak Bitexen Giresunspor'un golüne engel olamayan Kanarya, 1-0'lık skoru koruyamadı ve sahadan beraberlikle ayrıldı.

Maç sonrası yapılan açıklamalarda Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, oyuncularının iyi mücadele ettiğini ancak sonuçta istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi. Bulut, takımının önümüzdeki maçlarda daha iyi performans sergileyeceğine inandığını belirtti.

Öte yandan Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş de maçın zorlu geçtiğini ancak takımının iyi mücadele ettiğini söyledi. Keleş, Fenerbahçe karşısında aldıkları beraberliğin kendilerine moral verdiğini ifade etti.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasındaki bu sonuçla Fenerbahçe, lider Beşiktaş'ın 3 puan gerisinde 3. sırada yer aldı. Bitexen Giresunspor ise ligde 17. sırada bulunuyor.

 

giresunspor fenerbahçe maçı giresunspor fenerbahçe maçı ne zaman giresunspor fenerbahçe maçı kaç kaç bitti giresunspor fenerbahçe bilet giresunspor fenerbahçe maçları Bitexen Giresunspor Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig 33. hafta Michy Batshuayi Riad Bajic