Lütfü Savaş: Herkes Hatayspor düşer diye bekliyordu

Hatayspor Kulübü Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Beşiktaş'ı 2-1 yendikleri maç sonrası yaptığı açıklamada, Hatayspor'un çıkışının devam edeceğini belirtti.

Hatayspor Kulübü Onursal Başkanı Lütfü Savaş, son maçlarındaki galibiyetin ardından takımının çıkışına inandığını ve ligi üst sıralarda tamamlayacaklarını belirtti.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden Hatayspor, zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılarak ligdeki konumunu güçlendirdi. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Hatayspor Kulübü Onursal Başkanı Lütfü Savaş, takımının performansından memnun olduğunu ve çıkışlarının devam edeceğine inandığını dile getirdi.

İki takımın da kazanma arzusuyla sahaya çıktığını ifade eden Savaş, maça kötü başladıklarını ve ilk dakikalarda sürpriz bir gol yediklerini belirtti. Ancak takımın mücadeleci yapısının devreye girdiğini ve kontrataklarla rakip sahayı zorlamaya başladıklarını söyleyen Savaş, ikinci yarının başında güzel bir gol atarak skoru eşitlediklerini kaydetti.

İkinci yarıda daha çok pozisyona giren ve gol arayan taraf olduklarını vurgulayan Savaş, takımının aşağılardan çıkmak için büyük çaba sarf ettiğini ve herkesin Hatayspor'un düşeceğini düşündüğünü ifade etti. Ancak takımın gösterdiği performansla bu düşüncelerin boşa çıktığını belirten Savaş, "Türkiye'de her şey düşebilir, dolar, altın, avro, enflasyon düşebilir ancak Hatayspor düşmez. Bundan sonra ekibimiz çıkışa devam edecektir. Her sene olduğu gibi üst sıralarda ligi bitirecektir" şeklinde konuştu.

Hatayspor Kulübü Onursal Başkanı Lütfü Savaş'ın açıklamaları, takımın moral ve motivasyonunu yükseltirken, taraftarların da umutlarını artırdı. Takımın gösterdiği performansın devam etmesi halinde, Hatayspor'un ligde üst sıralara tırmanması ve başarılı bir sezon geçirmesi bekleniyor.