Lionel Messi'nin babası Jorge Messi'den transfer açıklaması

PSG'den ayrılıp Suudi Arabistan'a transfer olacağı konuşulan Lionel Messi için babası Jorge Messi'den açıklama geldi....

Lionel Messi'nin babası Jorge Messi, gelecek sezon için herhangi bir takımla anlaşma yapmadıklarını ve duruma sezon sonunda karar vereceklerini açıkladı. Messi'nin adı her zaman söylentilerin odağında oluyor ve birçok gazeteci ünlü olmak için onun adını kullanıyor. Ancak gerçek şu ki, hiçbir anlaşma yapılmadı ve ne sözlü ne de imzalı bir anlaşma sezon sonuna kadar olmayacak.

Son günlerde ortaya atılan iddialara göre, PSG ile sözleşmesi bitecek olan Lionel Messi'nin Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Hilal ile anlaşma sağladığı söyleniyor. Ancak bu iddiaların doğru olup olmadığı henüz netlik kazanmış değil.

Messi'nin babası Jorge Messi, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Kimseyle hiçbir anlaşma yapmadık ve sözleşmelerimiz sezon sonunda bitecek. Herhangi bir takımla ilgili kararımızı sezon sonunda vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Lionel Messi, futbol kariyeri boyunca Barcelona forması giydi ve bu süreçte birçok başarıya imza attı. Ancak geçtiğimiz sezon sonunda Barcelona ile yollarını ayırmaya karar veren Messi, PSG ile sözleşme imzalamıştı.

Messi'nin geleceği hakkındaki spekülasyonlar devam ederken, futbolseverlerin merakla beklediği soru şu: Lionel Messi hangi takımda forma giyecek? Ancak bu sorunun yanıtı henüz netlik kazanmış değil ve Messi'nin babası Jorge Messi'nin açıklamalarına göre, karar sezon sonunda verilecek.