Lider Galatasaray, kritik maçta İstanbulspor'a konuk oluyor! İşte Okan Buruk'un ilk 11'i...

Lider Galatasaray bugün son haftalardaki çıkışıyla dikkat çeken İstanbulspor'a konuk oluyor. Başakşehir maçının ardından bugün de kazanarak Fenerbahçe ile...

Galatasaray, Süper Lig'in 34. haftasında bugün İstanbulspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Medipol Başakşehir'i mağlup ederek zirve yarışında önemli bir adım atan sarı kırmızılılar, bugünkü maçtan da galip ayrılarak Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını korumak istiyor.

Başakşehir maçında sarı kart gören Sacha Boey'un cezalı duruma düşmesiyle yerine Leo Dubois'nın oynayacağı Galatasaray'da, sol bekte Kazımcan Karataş'ın performansı beğenilerek görev verilecek. Ancak, Icardi, Kerem, Oliveira ve Rashica gibi önemli futbolcular sınırda bulunuyor ve Sivasspor maçında cezalı duruma düşebilirler.

Ligde 35 puan ve averajla 14. sırada yer alan İstanbulspor ise son dönemde yakaladığı seri ile küme düşme potasından uzaklaşmış durumda. Ancak, kırmızı kart cezalısı Simon Deli'nin yokluğunda Galatasaray'a karşı zorlu bir mücadele verecekler.

Galatasaray'ın liderlik koltuğundaki yerini korumak için kazanmak zorunda olduğu bu mücadele, heyecan dolu dakikaların yaşanacağı bir karşılaşma olacak. Futbolseverler, bu önemli mücadeleyi heyecanla bekliyor.