Levent Şahin duygulandığı için konuşmayı sürdüremedi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta lider Kocaelispor'un en yakın takipçisi İskenderunspor ile oynadığı ve 1-0 kazandığı karşılaşmanın ardından teknik direktörler ve...

TFF 2. Lig'de liderlik koltuğunda oturan Kocaelispor, son derece kritik bir maça çıktı. İkinci sırada bulunan İskenderunspor'u konuk eden Kocaelispor, mücadeleyi 1-0 kazanarak liderliğini sürdürdü. Maçın ardından teknik direktörler ve futbolcular maçı değerlendirdi.

Kocaelispor Teknik Direktörü Fırat Gül, maçın zor geçeceğini bildiklerini belirterek, "4 gün önce Van'da ciddi bir maç oynadık. Rakım çok yüksekti. İkinci sıradaki takıma karşı deplasmanda oynadık. Arkasından 4 gün sonra iç sahada ikinci pozisyonunda başka takımla oynadık. İki maçta da stratejik hedefimiz galip gelmekti. Orada talihsizlik yaşadık, 10 kişi kalmamıza rağmen skoru korumayı başardık. Burada da skoru daha erken bulabilirdik" dedi.

Gül, futbolcularının taktiksel anlamda oyuna tamamen sadık kaldığını ve maça istedikleri gibi başladıklarını söyledi. Ayrıca taraftarlarının da çok ciddi ve güçlü destek verdiğini belirterek, "Kocaeli'nin özlediği günler geldi. Bugün galibiyetle beraber büyük bir adım attık" ifadelerini kullandı.

İskenderunspor Teknik Direktörü Levent Şahin ise, iki takımın da şampiyonluğa aday olduğunu söyledi. Şahin, "İlk 20 dakika Kocaelispor'un üstünlüğü vardı. Sonra oyunun kontrolünü aldık. Özellikle orta alandaki üstünlüğümüz hücum organizasyonlarında etkili olmaya başladı. Maçı tekrar seyredip yorumlamak daha doğru olacaktır" şeklinde konuştu.

Kocaelisporlu futbolculardan Tayfun Aydoğan ise maçın zor geçeceğini bildiklerini belirterek, "İyi dinlendik. Antrenmanlarda iyi çalıştık, hocamızı dinledik. Sahada da inanılmaz mücadele vardı. İlk yarı 40 dakika İskenderunspor'a neredeyse nefes aldırmadık" dedi.

Maçın kahramanlarından Cengizhan Akgün ise, maçın zorlu geçeceğini bildiklerini belirterek, "Rakibin sadece bir tane pozisyonu var. Onu da Gökhan abi her zamanki gibi çıkardı. Ağır üstünlükle yendik" şeklinde konuştu.

Sonuç olarak, Kocaelispor'un liderliğini sürdürdüğü TFF 2. Lig'de şampiyonluk yarışı giderek kızışıyor. Her takımın büyük bir mücadele verdiği ligde, son haftalara girilirken heyecan dorukta. Kocaelispor'un şampiyonluğa ulaşması için önünde hala 4 maç var. Ancak taraftarları ve teknik ekibi şimdiden kupayı şehre getirmenin hayalini kuruyor.

levent şahin levent şahinkaya levent şahin şarkıcı levent şahin yemekteyiz levent şahin kimdir anında spor anindaspor spor haberleri futbol haberleri