Kritik maç öncesi Okan Buruk'tan sol bek kararı

Futbol ve Spor Haberleri - Süper Lig'de koşar adım şampiyonluğa yürüyen Sarı-Kırmızılılar yarın İstanbulspor'la kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele öncesind...

Galatasaray, sol bek pozisyonunda Sam Adekugbe'nin yetersiz performansı sonrası bir değişiklik yapmaya karar verdi. Sarı-Kırmızılılar, İstanbulspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdürürken, Sacha Boey'in cezalı duruma düşmesi nedeniyle Leo Dubois forma giyecek. Sol bek pozisyonunda ise Kazımcan Karataş forma giymeye devam edecek.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, topla ısınmayla başladı ve üç grup halinde 8'e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, savunma ve hücum çalışmalarıyla sona erdi. Cim Bom, İstanbulspor maçı hazırlıklarını tamamlamak için bugün saat 18.00'de yapacağı son antrenmana çıkacak.

Kadroda önemli değişiklikler olmayacak

İstanbulspor karşılaşması öncesinde kadroda önemli değişiklikler olmayacak. Ancak Sacha Boey'in cezalı duruma düşmesi nedeniyle Leo Dubois forma giyecek. Sol bek pozisyonunda ise Sam Adekugbe'nin yetersiz performansı sonrasında değişiklik yapılmayacak. Kazımcan Karataş ise sol bek pozisyonunda forma giymeye devam edecek.

Kazımcan Karataş formunu yükseltiyor

Son oynanan Başakşehir karşılaşmasında sol bek pozisyonunda forma giyen Kazımcan Karataş, İstanbulspor karşılaşmasında da sahada yer alacak. Hafta boyunca taktik idmanlarda şans bulan 20 yaşındaki savunma oyuncusu, her geçen gün formunu yükseltiyor ve teknik heyetin beğenisini kazanıyor.

Galatasaray, İstanbulspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılmak ve üst sıralardaki yerini korumak için mücadele edecek. Taraftarlar da takımlarını desteklemek için tribünleri dolduracak.

Galatasaray Sam Adekugbe Süper Lig spor toto süper lig 34. hafta İstanbulspor Florya Metin Oktay Tesisleri Leo Dubois Kazımcan Karataş anindaspor anında spor anindasportr anindasporofficial