Kopenhag Manchester City Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin şifresiz yayınlanacak iki mücadelesinden biri Kopenhag Manchester City maçı olacak. Futbolseverler karşılaşmayı TV ekranlarından...

Manchester City, Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde yüksek bir gol ortalamasıyla futbolseverlere keyifli dakikalar yaşatmaya devam ediyor. Son 13 maçta yenilgi yüzü görmeden ilerleyen Haaland'lı City, son maçlarında 4-0, 5-0, 6-3 ve 3-0 gibi yüksek skorlarla sahadan galibiyetle ayrılmıştı. 

Ancak, City'nin rakibi Kopenhag son dönemde galip gelmekte oldukça zorlanıyor. Son 7 maçında sadece 1 kez kazanabilen Kopenhag, sakat oyuncuları Cornelius, Vavro, Karamoko ve Zeca'nın yokluğunda City karşısında zorlu bir mücadele verecek. 

City takımında ise Stones, Walker ve Phillips sakatlıkları nedeniyle maçta forma giyemeyecek. Ancak, City'nin diğer yıldızları ile sahada olacakları düşünülüyor.

İki takımın karşılaşacağı Şampiyonlar Ligi maçı TV8.5 ekranlarından şifresiz ve canlı olarak izlenebilecek. Aynı zamanda Exxen platformunda da yayınlanacak olan mücadele, 11 Ekim 2022 Salı günü saat 19.45'te başlayacak.

Bu maçın yanı sıra, gruplardaki diğer mücadele Dortmund ile Sevilla arasında oynanacak. Futbolseverler, heyecan dolu bir Şampiyonlar Ligi akşamına hazır olmalı!