Kim Min-Jae: 'Napoli şehrine minnettarım'

Napoli formasıyla Serie A'da şampiyonluğa ulaşan Kim Min-Jae, önemli açıklamalarda bulundu.

Napoli'de Şampiyonluk Yaşayan Kim Min-Jae: "Şehre Minnettarım"

Fenerbahçe'den sezon başında ayrılan ve Napoli takımıyla şampiyonluk yaşayan Kim Min-Jae, İtalya basınına açıklamalarda bulundu. Kendisini çok mutlu hissettiğini belirten Min-Jae, zaferlerinin çok çalışmanın sonucu olduğunu dile getirdi.

Şampiyonluğun kendisini nasıl mutlu ettiğini tarif edemediğini söyleyen Min-Jae, hayatı boyunca bu kadar coşkulu bir kutlama görmediğini ifade etti. Napoli şehrine minnettar olduğunu belirten futbolcu, her gittiği yerde müthiş bir ilgi gördüğünü ve bu durumun kendisini rahatsız ettiğini dile getirdi.

Restoranlarda menüde yazan fiyatı ödemek istediğini ancak çoğu zaman kendisinden az para istendiğini söyleyen Min-Jae, Napoli şehrinin sıcakkanlı insanlarına teşekkür etti. Kendisine gösterilen ilginin kendisini motive ettiğini belirten futbolcu, Napoli'de geçirdiği zamanın kendisi için unutulmaz bir deneyim olduğunu vurguladı.

Futbol kariyerinde önemli bir dönüm noktası olan şampiyonluğun ardından Min-Jae'nin geleceği ise merak konusu. Ancak futbolcu, Napoli'de geçirdiği zamanın kendisi için unutulmaz olduğunu ve her zaman bu şehri seveceğini sözlerine ekledi.