Kim Min Jae için 60 milyon euro ödemeye hazırlar!

Sezon başında Fenerbahçe'den 18 milyon euroya Napoli'ye transfer olan ve İtalya'daki ilk sezonunda şampiyonluk sevinci yaşayan Kim...

Napoli, Fenerbahçe'den transfer ettiği Kim Min Jae'nin performansı ile göz doldurdu. İlk sezonunda şampiyonluğu yaşayan savunmacı, dünya devlerinin dikkatini çekmeyi başardı. Napoli, yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 33. haftasında Udinese ile 1-1 berabere kalan Napoli, sezonun bitimine 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Mavi-beyazlılar, haftasonu Fiorentina'yı 1-0 mağlup ederek taraftarının önünde şampiyonluk sevincini bir kez daha yaşadı. Bu sezon gelen şampiyonluk, Maradona'dan sonra ilk, toplamda ise 3. şampiyonluk oldu.

Napoli Sportif Direktörü Cristiano Giuntoli, yeni sezonda kadroyu güçlendirmek için çalışmalarına hız verdi. Atalanta'dan Rasmus Hojlund ve Sassuolo'dan Davide Frattesi'yi transfer etmek için şimdiden girişimlere başlayan Giuntoli, ayrıca Tottenham'da kiralık olarak forma giyen Tanguy Ndombele'nin de bonservisini almak için görüşmelere başlayacak.

Napoli'nin en büyük endişesi ise Kim Min Jae'nin takımdan ayrılma ihtimali. Güney Koreli yıldızın takımdan ayrılması durumunda Union Berlin'de forma giyen Danilho Doekhi en ciddi aday konumunda bulunuyor. Ancak Napoli yönetimi bu endişeyi ortadan kaldırmak için Güney Koreli yıldıza yeni bir sözleşme önererek serbest kalma bedelini güncelleyecek.

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre, Napoli yıllık maaşı 2 milyon euro olan Kim Min Jae'ye yıllık 6 milyon euro teklif yaptı ve beklemeye geçti. Ancak Manchester United, Kim Min Jae'nin sözleşmesinde bulunan 45 milyon euroluk serbest kalma maddesinden 15 milyon euro daha fazlasını Napoli'ye ödemeye hazır olduğunu açıkladı. Teknik direktör Erik ten Hag'ın özellikle istediği Güney Koreli stoperin transferini garanti altına almak isteyen Manchester United'ın kısa süre içinde Napoli'den yanıt beklediği ifade edildi.

Fenerbahçe'den transfer edilen Kim Min Jae'nin performansı ile dikkatleri üzerine çeken Napoli, yeni sezonda da iddialı bir kadro oluşturmak için çalışmalarına devam ediyor. Napoli'nin transfer çalışmaları merakla bekleniyor.