Keşan Belediyespor'dan Başkan Helvacıoğlu'na ziyaret

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Belediyespor Kulübü yönetimi, antrenörleri ve sporcularını makamında ağırladı. Ziyarette konuşan Başkan Helvacıoğlu, Keşan Belediyespor Kulübü'nün adını her mecrada duyurduğunu belirterek, sporcuların azimleriyle örnek olduklarını ve başarılarının devamını dilediğini ifade etti.

Başkan Helvacıoğlu, göreve başladığından itibaren Keşan'da birçok spor çalışması yaptıklarını vurgulayarak, bunların en önemlilerinden birinin Keşan Belediyespor olduğunu söyledi. Basketbol, atletizm, karate ve halk oyunları dallarında birçok başarıya imza atan kulübün, bu yıl tecrübe etme yılı olduğunu ancak şimdiden çok değerli başarılar elde ettiğini belirtti.

Sporcuların azimlerinin devam ettiği sürece Keşan Belediyespor'un kimseye tutulamayacağını ifade eden Başkan Helvacıoğlu, atletizmden basketbola, karateden halk oyunlarına kadar spor kenti olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. Kulübün yönetim kadrosuna, antrenörlerine ve sporcularına teşekkür eden Başkan Helvacıoğlu, her zaman destek oldukları takımlarının zaferleriyle sevinmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Keşan Belediyespor Kulübü'nün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Helvacıoğlu, sporun her zaman önemli olduğunu ve gençlerin spora teşvik edilmesi gerektiğini vurguladı. Kulübün başarılı sporcularına örnek olacak genç yeteneklerin yetişmesine katkı sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Başkan Helvacıoğlu, Keşan'ın spor alanında daha da ilerleyeceğine inandığını sözlerine ekledi.

Başkan Helvacıoğlu'nun spora verdiği önem ve Keşan Belediyespor Kulübü'ne olan desteği, şehirdeki spor faaliyetlerinin gelişmesine büyük katkı sağlıyor. Keşan Belediyespor Kulübü de bu desteği arkasına alarak, başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.