Kayseri haberi | Melikgazi Kayseri'de 4 oyuncu çift hanelere ulaştı

Kayseri spor haberi... Melikgazi Kayseri Basketbol'un sahasında kazandığı Beşiktaş maçında, 4 oyuncu çift haneli sayılara ulaştı.

Melikgazi Kayseri Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ndeki ilk maçında Beşiktaş'ı konuk etti. Karşılaşma, Melikgazi Kayseri Basketbol Takımı'nın 71-69'luk galibiyetiyle sonuçlandı.

Maçta dikkat çeken detaylardan biri, Melikgazi Kayseri Basketbol Takımı'nda 4 oyuncunun çift haneli sayılara ulaşması oldu. Ezninne Josephine Kalu 20 sayı, Lyndra Shajuan Weaver 18 sayı, Burcu Yağan 10 ve Daugile Saraukaite de 10 sayı ile takımlarına katkı sağladılar.

Sarı kırmızılı takımda en skorer isim ise Amerikalı oyuncu Ezninne Josephine Kalu oldu. Kalu, maç boyunca gösterdiği performansla takımının galibiyetinde büyük rol oynadı.

Melikgazi Kayseri Basketbol Takımı, ligdeki ilk maçında aldığı galibiyetle moral buldu. Takımın taraftarları da bu galibiyetle sevinçlerini paylaştılar.

Melikgazi Kayseri Basketbol Takımı, önümüzdeki maçlarda da bu başarıyı sürdürmek için çalışmalarına devam edecek. Takımın hedefi, ligde üst sıralara yükselmek ve şampiyonluk yolunda ilerlemek.