Kayseri Büyükşehir Belediyespor'da bahar dönemi başlayacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.'nin 14 farklı branşta, 12 spor tesisinde düzenleyeceği Spor Okulları'nın 2'nci Bahar Dönemi kayıtları devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin sporu sevdirmek amacıyla faaliyet gösteren Spor A.Ş., her döneminde yoğun ilgi gören Spor Okulları'nın 2. Bahar Dönemi kayıtlarını sürdürüyor.

Sağlıklı yaşamı benimseyen Spor A.Ş., zengin içeriği ve uzman kadrosuyla her yaş grubundan vatandaşlara hizmet veriyor. 2. Bahar Dönemi'nde 12 tesiste 14 farklı branşta eğitimler düzenlenecek.

Tam donanımlı tesislerinde profesyonel sporcular yetiştiren Spor A.Ş., ulusal ve uluslararası müsabakalarda Kayseri'yi gururla temsil etmenin yanı sıra ülke sporuna da katkı sağlıyor.

Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. ayrıca Kayserili vatandaşların da sporla iç içe olmaları için faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Futbol, basketbol, okçuluk, tenis, yüzme, kick boks gibi birbirinden farklı 14 branşta zengin içerikli eğitimlerin verileceği Spor Okulları'nın 2. Bahar Dönemi kayıtları devam ediyor.

2 Mayıs'ta başlayacak olan Spor Okulları eğitimleri, 4 Haziran'da sona erecek şekilde planlandı. Kayserililer de spor yaparak sağlıklı bir yaşama adım atabilirler. Spor A.Ş.'nin düzenlediği eğitimlerle sporu sevdirmek ve profesyonel sporcular yetiştirmek için çalışmalarına devam edeceği belirtildi.