Jorge Jesus yoksa Fenerbahçe sil baştan! Kulüpte ayrılacak isimler belirmeye başladı

Fenerbahçe'de hoca değişikliği olursa yeni sezonda beyaz bir sayfa açılacak. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Jesus'un kalıp kalmayacağını lig ve kupada...

Futbol dünyasında transfer sezonu heyecanı yaşanırken, Fenerbahçe takımında da gelecek sezonun kadrosu merak konusu oldu. Teknik direktör Jorge Jesus ve birçok futbolcunun takımda kalıp kalmayacağı ise Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda alınacak sonuçlara bağlı.

Eğer Jesus'la yollar ayrılırsa, kadroda büyük değişimler yapılması bekleniyor. Willian Arao, iki yıllık sözleşmeye imza atmakta ısrar eden Enner Valencia, fazla forma şansı bulamayan Serdar Dursun ve bekleneni veremeyen Gustavo Henrique'nin takımdan ayrılması söz konusu.

Brezilya asıllı İtalyan oyuncu Joao Pedro'nun durumu da belirsizliğini koruyor. Büyük umutlarla transfer edilen Pedro, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle beklenen performansı sergileyemedi. Serie A takımlarının ilgisi sürüyor ve 31 yaşındaki oyuncunun İtalya'ya geri dönme olasılığı yüksek.

Avrupa ve Güney Amerika'da birçok kulübün takip ettiği Diego Rossi, Bright Osayi-Samuel ve Attila Szalai'nin de cazip teklifler gelmesi halinde satılmaları söz konusu.

Sakatlıklar nedeniyle bekleneni veremeyen Mert Hakan Yandaş'ın takımdaki geleceği ise henüz belirsizliğini koruyor. Jesus veya yeni gelecek teknik direktörün Mert Hakan için vereceği karar merakla bekleniyor.

Miha Zajc'ın sözleşmesi hala yenilenmedi ve kariyerine Serie A'da devam etmek istediği biliniyor. Ayrılma ihtimali güçlü olan bir başka isim ise bu sezon sürekli şans bulamayan Makedon Ezgjan Alioski.

Fenerbahçe takımında gelecek sezon için merakla beklenen kararlar alınmaya devam ediyor. Takımın hedefleri doğrultusunda yapılacak transferlerle birlikte, taraftarların da beklentileri yüksek. Bakalım Fenerbahçe takımı gelecek sezon nasıl bir kadroyla sahaya çıkacak?