Jorge Jesus'tan Fenerbahçe'ye sihirli dokunuş! Kadıköy rakiplerin kâbusu olmaya başladı

'Büyük takım hem Avrupa'da hem ligde yarışır' diyen Jorge Jesus kısa sürede özlenen Fenerbahçe'yi yarattı.

Fenerbahçe, bu sezon hem ligde hem de Avrupa Ligi'nde gösterdiği performansla taraftarlarını adeta mest ediyor. Takımın başına geçtiği ilk günden itibaren "Büyük takımlar, hem kendi liglerinde hem de Avrupa'da yarışırlar" mottosunu benimseyen Jorge Jesus, oyuncularıyla birlikte bu hedefe doğru emin adımlarla ilerliyor.

Özellikle Kadıköy'deki maçlarda fırtına gibi esen Fenerbahçe, rakiplerine tam 26 gol atarken kalesinde sadece 9 gol gördü. Evindeki üstünlüğünü sürdüren takım, rakiplerine "Burası Kadıköy, buradan çıkış yok" sloganıyla da baskı yapmaya devam ediyor.

Ligde ve Avrupa'da tüm iç saha maçlarını kapalı gişe oynayan Fenerbahçe, bir maçı eksik olmasına rağmen ligde zirvenin sadece 3 puan gerisinde yer alıyor. Avrupa'da ise averajla lider durumda. UEFA'dan şimdiden 10.5 milyon Euro almaya hak kazanan takım, ülke puanına da büyük katkı sağlıyor.

Başarılı sonuçlarla birlikte Fenerbahçe'nin kadrosundaki oyuncuların değeri de artıyor. Diego Rossi'nin form grafiği yükselirken, İsmail Yüksek-Crespo ikilisi de bu yıl dahil oldu. Miguel Crespo'nun değeri ise yakaladığı çıkış sonrası 8 milyon Euro'yu geçti.

Fenerbahçe'nin başarısı Rum, Yunan ve Portekiz basınında da geniş yankı buldu. AEK Larnaka karşısında aldığı galibiyetle bir kez daha göz dolduran takım, taraftarlarını gururlandırdı.

Fenerbahçe'nin bu sezonki performansı, taraftarlarını adeta coşturuyor. Takımın başarısıyla birlikte kadrosundaki oyuncuların değeri de artarken, Avrupa'da da ülke puanına büyük katkı sağlıyor. Kadıköy'deki üstünlüğünü sürdüren takım, rakiplerine korku salarken, taraftarlarına da büyük bir keyif yaşatıyor.