Jorge Jesus: Saha dışı kararlara karşı da güçlü olmalıyız

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Süper Lig'in 33. haftasında oynayacakları Giresunspor karşılaşması öncesi görüşlerini aktardı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Giresunspor'a konuk oldukları maç öncesi açıklamalarda bulundu. Ligde 4 tane final maçı oynayacaklarını belirten Jesus, takımının şampiyonluk hayalini gerçekleştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Jesus, "Bütün maçlar zor bu ligde. Bugün de zor bir maç bekliyoruz. 4 tane finalimiz var şampiyonluk hayalimizi gerçekleştirmek için. Bugün de bu düşünce ile sahada olacağız. Ligin bu son virajında maç maç üstüne koyarak devam ediyoruz." dedi.

Sakat oyuncuların iyileşmesinin takım için önemli olduğunu vurgulayan Portekizli teknik adam, rakiplerinden daha iyi olmak istediklerini belirtti. Türkiye Ligi'nin zorlu bir lig olduğunu ifade eden Jesus, takımın saha içinde ve dışında güçlü olması gerektiğini söyledi.

"Çok fazla güçlü takım var. Maç maç bakmanız gerekiyor. Saha dışında da alınan pek çok karar alınıyor. Bizim bu durumlara hazırlıklı olmamız gerekiyor. Saha içerisinde elimizden gelenin en iyisini yapmamız gerekiyor. Saha dışında verilen kararlara karşı da güçlü olmamız gerekiyor." diye konuşan Jesus, takımının sahada en iyi performansını sergileyeceğine inandığını sözlerine ekledi.

Fenerbahçe'nin şampiyonluk yolunda önemli bir virajı geride bıraktığı bu haftada, takımın taraftarları da büyük bir heyecanla maçı bekliyor. Takımın performansı ve sonucu merakla beklenirken, Jesus ve oyuncularının sahada ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına inanılıyor.