İzmit'in Perileri pes etmiyor! 46-64

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off yarı finalinin dördüncü maçında deplasmanda BOTAŞ Gelişim ekibini 46-64 mağlup eden İzmit Belediyespor, seride durumu 2-2'ye getirdi

Kocaeli’nin temsilcisi İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde Play-Off yarı finalinde BOTAŞ Gelişim ekibiyle karşılaştı. Deplasmanda oynanan müsabakada İzmit Belediyespor, rakibini 46-64 mağlup ederek seride durumu 2-2’ye getirdi. Serinin son maçı ise 3 Mayıs Çarşamba günü İzmit Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak.

İlk maçını sahasında kazanan ancak sonrasında üst üste oynadığı iki maçı kaybeden İzmit Belediyespor, Play-Off yarı finalinde BOTAŞ Gelişim ekibiyle karşılaştı. Serinin dördüncü maçı için deplasmana giden İzmit’in Perileri, ‘ya tamam ya da devam’ müsabakasında rakibini 46-64 mağlup etmeyi başardı.

Müsabakaya hızlı başlayan ve ilk çeyrekten itibaren üstün bir oyun ortaya koyan İzmit Belediyespor, bu galibiyetle seride durumu 2-2’ye getirdi ve final şansını son maça taşıdı. Yarı final eşleşmesinin son karşılaşması, 3 Mayıs Çarşamba günü İzmit Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak. Türkiye Basketbol Federasyonu’nun maç saatini bugün resmi olarak açıklaması bekleniyor.

İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Play-Off yarı finalinde aldığı bu galibiyetle finale yükselme şansını sürdürdü. Takımın taraftarları da son maçta takımlarını desteklemek için tribünleri dolduracak. Türk basketbolseverler de bu önemli müsabakayı heyecanla bekliyor.