İzmir Aliağa'da başarılı sporculara sertifika

İzmir'in Aliağa Gençlik Merkezi Spor Kulübü, yüzme ve taekwondo kurslarına katılan öğrencileri başarı belgesi ile ödüllendirdi. Yüzme kurslarına katılan 65 öğrenci, taekwondo branşında ise 70 öğrenci yeni kuşaklarına terfi ederek lisans almaya hak kazandı.

Belge takdimi öncesi gerçekleştirilen yüzme yarışları, Aliağa Gençlik Merkezi'nde eğitim gören öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Yarışmalar, kıyasıya mücadelelere sahne oldu ve minik yüzücülerin heyecanına ortak olan aileler de keyifli anlar yaşadı. Yarışmalar sonrasında lisans almaya hak kazanan öğrencilere başarı belgeleri, Aliağa Belediyesi Personel Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmedali Özkurt tarafından takdim edildi.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, yüzme yarışları sonrasında Aliağa Gençlik Merkezi Spor Kulübü bünyesindeki taekwondo kurslarında eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Acar, taekwondo kurslarını başarı ile tamamlayan öğrencileri tek tek tebrik etti ve başarı belgelerini takdim etti. Geleceğin milli sporcularının ve şampiyonlarının Aliağa'dan çıkacağına inandığını söyleyen Başkan Acar, öğrencilere spor hayatlarında başarılar diledi.

Aliağa Gençlik Merkezi Spor Kulübü, gençlerin spor yapma alışkanlıklarını kazandırmak ve onları başarılı sporcular olarak yetiştirmek için çalışmalarına devam ediyor. Öğrencilerin başarıları, kulübün bu yöndeki çalışmalarının meyvesi olarak görülüyor ve gelecekte daha da büyük başarılara imza atılması bekleniyor.