İstanbulspor'da Emeka Eze Süper Lig ve 1. Lig'in kaderini değiştiriyor!

Devre arasında Eyüpspor'dan kiralık olaran transfer edilen Emeka Eze, İstanbulspor formasıyla 5 gole katkı yaparak takımının ligde kalma yolunda avantajlı...

İstanbulspor formasıyla son dönemlerde parlayan isimlerden biri olan Emeka Eze, son 4 lig maçında 3 gol atarak takımına büyük katkı sağladı. Nijeryalı oyuncu, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Giresunspor maçlarında kaydettiği gollerle takımının ligde kalma mücadelesine önemli bir ivme kazandırdı.

Fanatik'in derlemesine göre, Eze'nin attığı goller sadece İstanbulspor'un ligde kalmasına katkı sağlamadı, aynı zamanda Giresunspor ve Fenerbahçe maçlarında kaydedilen gollerle ligin gidişatını da değiştirdi. Şimdi ise gözler Galatasaray maçındaki performansına çevrildi.

26 yaşındaki futbolcu, İstanbulspor formasıyla toplamda 12 maçta 3 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Bu performansıyla takımının ligde kalma yolunda avantaj yakalamasını sağlayan başarılı oyuncu, Eyüpspor'dan kiralandı.

Eze'nin kiralık olarak ayrılmasının ardından Eyüpspor, Mustafa Pektemek ve İbrahim Yılmaz'ı kadrosuna kattı. İstanbulspor ise ligin bitimine 6 hafta kala hükmen galip sayılacağı Hatayspor ve Gaziantep FK maçlarının dışında oynayacağı son 4 karşılaşmanın hepsini İstanbul'da oynayacak.

Sarı-Siyahlılar, Galatasaray, Adana Demirspor, Ümraniyespor ve Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecekleri son haftalarda büyük bir mücadele verecekler. Emeka Eze'nin performansı ise takımının başarısı için büyük bir önem taşıyor. İstanbulspor taraftarları ise Eze'nin başarısının devam etmesini ve takımın ligde kalmasını umut ediyor.