İspanya Kral Kupası sahibini buluyor! Real Madrid mi Osasuna mı?

İspanya Kral Kupası finalinde Real Madrid ile Osasuna yarın karşı karşıya gelecek. Madrid, kulüp tarihindeki 20. kupa zaferine ulaşmak isterken Osasuna ise...

İspanya Kral Kupası'nın (Copa del Rey) heyecanı yarın oynanacak final maçıyla son buluyor. Real Madrid ve Osasuna takımları Sevilla Olimpiyat Stadı'nda TSİ 23.00'da karşılaşacak. Hakemlik görevini ise Jorge Sanchez üstlenecek.

Real Madrid, daha önce 19 kez Kral Kupası'nı müzesine götürdü ve bu sefer 20. kez şampiyonluk için mücadele ediyor. Son Kral Kupası şampiyonluğunu 2013-2014 sezonunda kazanan Madrid ekibi, bu sefer de kupayı kaldırmak için sahada olacak. Diğer taraftan, Osasuna kulüp tarihindeki ilk Kral Kupası şampiyonluğunu hedefliyor.

Yarı final maçlarında Real Madrid, Barcelona'yı 4-1'lik toplam skorla eleyerek finale yükseldi. Osasuna ise Athletic Bilbao'yu 2 maç sonunda 2-1'lik toplam skorla geçerek finale adını yazdırdı.

Real Madrid'de tecrübeli forvet Karim Benzema, Osasuna'da ise Kike dikkat çeken isimlerden. Bu sezon Kral Kupası'nda 5 maçta 11 gol atan Real Madrid, Benzema'nın 4 golüyle öne çıkıyor. Osasuna ise 7 maçta 15 gol kaydetti ve en golcü futbolcusu Kike oldu.

Kral Kupası finali heyecanı yarın akşam başlıyor. Hangi takımın kupayı kaldıracağı merakla bekleniyor.