İrfan Can Kahveci en istikrarlı dönemini yaşıyor

İrfan Can Kahveci, 2020-21 sezonunun devre arasında Fenerbahçe'ye sakat bir şekilde transfer olmuştu. Yıldız futbolcu geldikten sonra da 8 farklı sakatlık...

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki transfer yarışıyla gündeme gelen İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'deki kariyerine sakatlıklarla başladı. Zaten sakat olarak transfer olan oyuncu, yeni takımında tam 8 farklı sakatlık yaşadı ve istikrarlı bir şekilde oynayamadı.

Ancak son dönemde İrfan Can Kahveci'nin şansı döndü. Fenerbahçe kariyerinin en iyi dönemini yaşayan yıldız futbolcu, son 12 maçın tamamında forma giyerek Sarı-Lacivertli forma altındaki en uzun serisini yakaladı. Ayrıca bu süreçte tam 5 kez rakip fileleri havalandırdı ve Milli Takım'a geri döndü.

Geçen ay oynanan Lüksemburg ve Faroe Adaları maçlarında Ay-Yıldızlı formayı terleten İrfan Can Kahveci, performansıyla göz doldurdu. Fenerbahçe taraftarları da artık yıldız oyuncunun sakatlıklarından kurtulduğu için sevinçli. İrfan Can Kahveci'nin bu formunu sürdürmesi ve takımına katkı sağlaması bekleniyor.