Igor Gorgonzola Novara'da kriz! Ebrar Karakurt ile kulüp başkanı Gianvittorio Leonardi soyunma odasına kapıştı...

Igor Gorgonzola Novara forması giyen Ebrar Karakurt'un, kulüp başkanı Gianvittorio Leonardi ile Imoco maçının ardından soyunma odasında tartıştığı öne sürüldü.

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt'un İtalyan ekibi Igor Gorgonzola Novara'da forma giyerken kulüp başkanı Gianvittorio Leonardi ile tartıştığı ortaya çıktı. İtalya Kadınlar Voleybol Ligi play-off yarı final serisi ilk maçında Imoco Volley'e konuk olan Novara, mücadeleyi 3-0 kaybedince sinirler gerildi.

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, Imoco maçında 11 sayıyla mücadeleyi tamamladı. Ancak maç sonrası kulüp başkanı Leonardi ile soyunma odası koridorlarında yüksek sesli bir tartışma yaşadığı ortaya çıktı. Başkan Leonardi'nin Ebrar Karakurt'u profesyonel olmamakla suçlamasıyla başlayan tartışma, Ebrar'ın aynı tonda ve sertlikte cevap vermesiyle alevlendi.

İtalyan kulübünden konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak Ebrar Karakurt'un normal sezonun sonlarında oynanan Bergamo maçında ilk 6'ya alınmamış olması da tartışmanın sebeplerinden biri olarak gösteriliyor. Kulüp yönetimi, disiplin sebebiyle milli voleybolcuyu ilk 6 dışında bıraktığını açıklamıştı.

Geçen sezonun başında Igor Gorgonzola Novara'ya transfer olan Ebrar Karakurt, yeni sezonda Rusya takımı Lokomotiv Kaliningrad'da mücadele edecek. 23 yaşındaki milli pasör çaprazın Rus ekibinden yıllık 800 bin dolar teklif aldığı ve kabul ettiği belirtiliyor.

İki büyük takım arasındaki ikinci maç ise Cumartesi günü oynanacak. Ebrar Karakurt'un performansı ve kulüp başkanı Leonardi ile arasındaki tartışmanın maça etkisi merakla bekleniyor.