Hatayspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Hatay BJK muhtemel 11'leri

Süper Lig'de haftanın kapanış maçı Hatayspor ve Beşiktaş arasında oynanacak. Müsabakadan galibiyetle ayrılması halinde ikinci sıraya kadar çıkabilecek olan...

Yeni sezonda istediği sonuçları elde edemeyen Hatayspor sezonun ilk yarısında oynayacağı zorlu karşılaşmalardan birine çıkacak. Kendi evinde Beşiktaş’ı konuk edecek olan Hatayspor son 10 maçında sadece 2 kez kazanabildi. Türkiye Kupası’nda da Düzcespor’a 2-0 kaybeden Hatayspor peş peşe beklemediği mağlubiyetler almıştı.nBeşiktaş ise son 12 maçında sadece 1 kez kaybetti. 1-0’lık Başakşehir mağlubiyeti dışında son dönemde başarılı sonuçlar elde eden siyah beyazlı ekipte Atiba ve Ghezzal eksikler arasında bulunuyor.

HATAYSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

24 Ekim 2022 Pazartesi günü oynanacak olan mücadele Bein Sports ekranlarından canlı izlenebilecek. Saat 20.00’de başlayacak olan maç Hatay Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.

HATAY BJK MAÇI MUHTEMEL 11’LERİ

Hatayspor muhtemel 11'i: Erce Kardeşler, Kamil Ahmet, Vranjes, Burak Öksüz, Kaan Kanak, Onur Ergün, Boudjemaa, Aabid, El Kaabi, Lobjanidze, Bertuğ Özgür Yıldırım

Beşiktaş muhtemel 11'i: Ersin, Rosier, Tayyip Talha, Montero, Masuaku, Salih, Josef, Dele Alli, Redmond, N'Koudou, Cenk Tosunn Beşiktaş deplasmanda kaybetmiyor n "