Hasan Çavuşoğlu: Hatalar futbolun içerisinde var

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Corendon Alanyaspor'da Başkan Hasan Çavuşoğlu, müsabakanın ardından basın...

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Galatasaray ile oynadıkları müsabaka sonrası açıklamalarda bulundu. Öncelikle Galatasaray'ın kendilerini yemeğe davet etmesinden dolayı teşekkür eden Çavuşoğlu, Galatasaray taraftarının Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılı koreografisine de teşekkür etti.

Maça iyi başlamadıklarını belirten Çavuşoğlu, oyuncularının yaptığı hataların futbolun içinde olduğunu ve herkesin hata yapabileceğini söyledi. İlk yarı çekişmeli geçtiğini ifade eden Çavuşoğlu, Galatasaray'ın büyük bir takım ve kulüp olduğunu tartışmanın söz konusu olmadığını dile getirdi.

İkinci yarıda hocanın yaptığı değişikliklerle oyunun kontrolünün kendilerinde olduğunu belirten Çavuşoğlu, rakibin bir kişi eksik kalmasıyla bayağı pozisyon bulduklarını ve neticesinde maçın 2-2 berabere bittiğini söyledi. Sahada oynayan her iki takım oyuncularını da tebrik eden Çavuşoğlu, hakem kararlarıyla ilgili soruya ise her zaman her yerde tepkilerin olabileceğini vurguladı.

Geçen hafta Antalyaspor maçında da iyi bir futbol oynadıklarını hatırlatan Çavuşoğlu, bugün de iyi futbolun devamını beklediklerini ancak maça iyi başlayamadıklarını dile getirdi. Rakibin eksik kalmasıyla oyuncu değişiklikleriyle oyunu kontrol altına aldıklarını ifade eden Çavuşoğlu, maçın sonucundan memnun olduklarını belirtti.

Galatasaray'ın yaptığı açıklamalarla ilgili olarak da konuşan Çavuşoğlu, hiçbir başkanın veya yönetimin açıklamalarıyla ilgili yorum yapmadığını söyledi. Herkesin kendi görüşü ve duruşu olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, Erden Timur'un görüşlerine de saygı duyduğunu belirtti.

Sonuç olarak, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu müsabaka sonrası yapmış olduğu açıklamalarla takımının performansından memnun olduğunu ve rakiplerine saygı duyduklarını gösterdi. Futbolda hataların olabileceğini vurgulayan Çavuşoğlu, herkesin hata yapabileceğini ve bunun normal olduğunu dile getirdi.