Halterde Nuray Güngör Avrupa şampiyonu oldu

Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası 64 kilo kadınlarda Nuray Güngör koparmada 99 kilo ve toplamda 219 kiloluk derecesiyle 2 altın madalya kazanarak Avrupa...

Ermenistan'ın başkenti Erivan'da düzenlenen Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası'nda Türk sporcuların başarısı devam ediyor. 40 ülkeden 318 sporcunun mücadele ettiği organizasyonun 4. gününde milli halterci Nuray Güngör, 64 kilo kadınlar kategorisinde 99 kiloluk koparma ve 219 kiloluk toplam ağırlıkla 2 altın madalya kazanarak Avrupa şampiyonu oldu.

Güngör, İstiklal Marşımızı okutarak büyük bir gurur yaşattı. Ayrıca silkmede de 120 kilo ile bronz madalya kazanan milli sporcu, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etti.

Aysel Özkan ise aynı kategoride koparmada 98 kiloluk derecesiyle gümüş madalya kazandı. Silkmede ise 115 kilo kaldıran Özkan, toplamda 213 kiloluk derecelerle yarışmayı tamamladı.

Türk sporcuların bu başarısı, ülkemizin halterdeki gücünü bir kez daha ortaya koydu. Milli sporcularımızın performansı, sporseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor ve takdir topluyor.

Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası'nın son günlerinde de Türk sporcuların madalya kazanmaya devam etmesi bekleniyor. Ülkemizin halterdeki başarısı, gelecekte de artarak devam etmesi dileğiyle...

 

nuray güngör nuray güngöroğlu nuray güngör halter nuray güngör kimdir nuray güngör instagram halter avrupa şampiyonu